Hej från grundarna

Vi har startade ”The We Talk” - konversationskort för par – för att det ska vara lätt att dejta varandra i en befintlig parrelation. Tidigare drev vi en start up inom prenumerationsboxar, däribland en av Sveriges största; nämligen Dejtboxen för par. Med The We Talk har vi tagit avstamp i det våra dåvarande Dejtboxenkunder uppskattade allra mest, nämligen våra egendesignade konversationskort för par.

Genom fyra olika teman, med fyra olika moderna, grafiska uttryck erbjuder vi nu marknaden ett spännande sätt att dejta på. Spelen kan man plocka fram då och då, eller vid ett och samma tillfälle, ute på en restaurang eller hemma i soffan. Ett enkelt och lustfyllt sätt att dejta på, att lära känna och upptäcka nya sidor hos varandra.

Dags att hylla er kärleksrelation!

Karin Edner
En påhittig fyrabarnsmamma som älskar kaffe. Utöver The We Talk arbetar jag med hållbarhet och har 2 styrelseuppdrag. Jag älskar att vara med min sambo  och våra ungar (en riktig bonusfamilj) i husvagnen vid Fryken.


Beatrice Forsgren
Kreativ, social trebarnsmamma som sällan ser hinder, mest möjligheter. Utöver The We Talk, arbetar jag med heltid med varumärke och kommunikation i mitt ”riktiga jobb” samt är Almi mentor för några spännande bolag. Ordnar gärna grannfestligheter för balansera ut med barnens sportaktiviteter och läxor.