HEY SWEETHEARTS!

Här kommer storyn om oss, The We Talk. Vi älskar relationer och fram för allt kärleksrelationer. Och vi vet att: The 2 of you matter. Ni är viktiga och värdefulla för varandra och ihop. Värdesätt det och avsätt tid för varandra. The We Talk gör konversationskort för par – för att det ska vara lätt att dejta varandra i en befintlig parrelation.  Korten, eller spelen som vi kallar dem, kan man plocka fram då och då eller vid ett och samma tillfälle, ute på en restaurang eller hemma i soffan. Ett enkelt och lustfyllt sätt att dejta på. 

Vi, bakom The We Talk, är Karin och Bea. Vi har tidigare varit kollegor då vi drev en start up inom prenumerationsboxar, däribland en av Sveriges största; nämligen Dejtboxen för par. Genom Dejtboxen fick vi värdefulla insikter och kunskaper om vad kärlekspar uppskattar och vill ha, det har vi tagit med oss när vi skapat The We Talk. 

Vi tror att man alltid kan lära sig mer om varandra. Vi har skapat konversationskort med fyra helt olika teman - där ni får möjlighet att lära känna nya, spännande sidor hos varandra. Läs mer om våra olika spel här. Oavsett om ni är nyförälskade eller har varit gifta i massor av år så hoppas vi att våra spel kan få er att jubla åt härligheten i att vara i just er relation. Testa våra spel du också, överraska din darling, eller ett par du känner, med en unik present. Kom gärna med feedback. Vi är ivriga att höra vad ni tycker om våra produkter. 

PS. Spelen passar alla par, oavsett sexualitet. DS 

/Karin & Bea

3