FAQ - vanliga frågor

FAQ - Vanliga frågor

Vad erbjuder The We Talk?

The We Talk är konversationskort för befintliga kärlekspar. Idag erbjuder vi den svenska marknaden fyra olika konversationskortspel/teman. Varje produkt består av en kortlek fylld med spännande frågor/påståenden unikt för den valda produktens tema, ett regelblad och en högkvalitativ ask. Vår förhoppning är att ni får fantastiska dejter tillsammans med hjälp av våra kort. Dejterna går att utföra såväl i hemmamiljö som ute på t ex en restaurang. Våra produkter passar alla par, oavsett sexualitet.

Vad är leveranstiden?

Vi använder PostNord som logistikpartner och normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar.

Skickas produkten hem till mig?

Vi använder PostNord som logistikpartner och du får försändelsen till direkt i din brevlåda om det får plats, annars får du försändelsen till ditt närmaste utlämningsstället.

Jag har missat att hämta ut min beställning, vad gör jag nu?

Om försändelsen hamnat på ett utlämningsställe ligger den kvar där i 14 dagar därefter går den i retur till oss. Vill du ha din beställning utskickad igen kan du maila oss på [email protected] så hjälper vi dig att skicka ut den på nytt. Du står då för fraktkostnaden. Tänk på att om du inte kontaktar oss inom 60 dagar har vi inte möjlighet att skicka ut din beställning på nytt (se gärna våra köpvillkor om Outlöst försändelse)

Kan jag skicka ett spel till en annan adress, då jag vill ge bort det som en present?

Javisst, det gör du enkelt via Klarna, skulle du ändå behöva hjälp kan du kontakta oss på vår kundtjänst [email protected] så hjälper vi dig.

Vilka öppettider har er kundtjänst?

Vi svarar så fort vi kan, oftast samma dag. 

Vad kostar era konversationskortspel?

Våra konversationskortspel kostar 179 kr/st + frakt.

Vilka alternativ finns för betalningen?

Vi erbjuder betalningar via Klarna där du kan välja kortbetalning eller faktura.

Kan jag beställa era produkter utomlands?

Nej tyvärr, vi skickar bara inom Sverige för närvarande.

Har jag ångerrätt på era produkter?

Enligt lag har du 14 dagars ångerrätt från att du tagit emort varan. Kontakta oss så snart du kan på [email protected] om du vill ångra ditt köp.

Varför blev inte mitt köp godkänt av Klarna?

När du väljer betalsättet faktura eller delbetalning hos Klarna görs en bedömning för att avgöra om du kan handla för det valda beloppet. Skulle ditt köp inte bli godkänt och du vill ha mer information om detta måste du kontakta Klarnas kundservice för vidare support.

Klarna: 08-120 120 10

Tänk på att om du väljer att betala med Klarna faktura är det viktigt att du använder de uppgifter (namn och adress) som du är folkbokförd på.

Jag vill byta adress, hur gör jag det?

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig med det.

Kan jag dela mina bilder med er?

Javisst! Vi tycker det är jätteroligt att se bilder från våra kunder, använd vår hashtagg #thewetalk

Jobbar ni med influencers?

Ja det gör vi. Är du intresserad av att samarbeta med oss, maila gärna in information om dina sociala medier, statistik samt information om tidigare samarbeten till [email protected]